LITT OM OSS

Vi i Kennel Rottenhaller består av Henning og Gry, og schæferhundene Boohner Av Rottenhaller, Bella Zahne Av Rottenhaller, Cora Av Rottenhaller og Etna Av Rottenhaller, i tillegg har vi Bella Zahne Av Rottenhaller. Vi er bosatt i Alta som ligger i Finnmark. Vi er opptatt av friluftsliv, og bruker hundene aktivt til trekk av pulk, vogn, snørekjøring og brukshundarbeid. Vi reiser også endel på utstillinger og lydighetskonkurranser. Det er sosialt og spennende, en fin miljøtrening for to og firbeinte. Vi er begge utdannet trinn 1-instruktører gjennom NKK. Kennel Rottenhaller ble etablert på siste delen av 1980 - tallet av Gry. Nå som da er det oppdrett av schæferhund som står i fokus, Vi er en liten kennel som regner med å ha ett til to kull i året. Dette gir oss mulighet til å  ha god kontakt med de av våre valpekjøpere som ønsker det. Valpene leveres med helseattest, vaksinert, ID-merket, registrert i NKK, og med NKK`s kjøpekontrakt. Målsettingen med vårt oppdrett er å avle mentalt gode hunder med god helse slik at flere kan oppleve gleden det er å ha en schæferhund. 

Har du en schæferhund har du også en trofast venn og turkamerat. 

Rasen er allsidig og egner seg til alt utenom stillstand. Pelsen er fantastisk. Om sommeren fester det seg ikke lyng og annen vegetasjon som dras med inn i teltet. Om vinteren beskytter pelsen mot lave temperaturer, og det hender at våre hundene lar seg snø ned så bare ørene stikker opp. Snøen fester seg ikke mellom poter og i pelsen. Disse egenskapene har vi stor glede av. Vi er ofte på lengre teltturer både sommer og vinter. Schæferen er en utmerket bruks og familiehund.

KONTAKTSKJEMA

Ønsker du å sende en melding til oss i Kennel Rottenhaller kan du benytte skjemaet under, eller sende e-post til post@kennelrottenhaller.com

Du kan også kontakte oss på telefon 91612540 (Henning) eller 95728300 (Gry) for en hyggelig prat.

Henning og Gry på Haraldholmen i Altaelva.

Ditt navn

Din e-postadresse

Din hjemmesideadresse

Din melding