PLANLAGT KULL PÅ TEAM AMITIS HERMES & FAXE AV ROTTENHALLER

Team Amitis Hermes vil bli parret i slutten av april med Faxe Av Rottenhaller. Kullet vil være leveringsklare i august 2021. Begge foreldredyrene er røntget fri for HD og AD, Hermes med A på hoftene og 0 på albuene, Faxe med B på hoftene og 0 på albuene. Valpene vil bli levert registrert i NKK, chippet og med veterinærattest. De vokser opp i hus sammen med familien, på valperommet i tilknytning til stuen, og de vil bli trent på å kjøre bil, være ute i ulike miljøer, og treffe mennesker både hjemme og ute på turene vi er på.

Pappa Faxe er en godgutt, som du kan se bilder av på Narvik Hundeklubb sin hjemmeside. Han brukes som terapihund for små raser som er redde store hunder, rolig og stø. Hermes er rolig i hus, og veldig aktiv ute i trening og på tur.

Faxe og Hermes

ETNA AV ROTTENHALLER VIL BLI PARRET MED

 IPO 2 V10 (BSZS 2018) BH AD RUSTØLS GOLIATH I MIDTEN AV DESEMBER 2018

Etna Av Rottenhaller vil bli paret med IPO 2 V10(BSZS 2018) BH AD Rustøls Goliath i midten av desember 2018, og valpene vil være leveringsklare i april 2019. Etna ble avlsgodkjent for dommer Johnny Johnsen på Mo I Rana den 15.09.2018. Parringen er i henhold til avlsstatuttene til Norsk Schæferhundklubb. Etna og Goliath har til sammen en meget god HD-index på 206. Begge foreldredyrene er HD og AD-frie.

 IPO 2 V10(BSZS 2018) BH AD Rustøls Goliath  IPO 2 V10(BSZS 2018) BH AD Rustøls Goliath

Etna Av Rottenhaller Etna Av Rottenhaller

CHEETAH AV ROTTENHALLER VIL BLI PARRET MED 

BH AD IPO2 QUYNDIOS VOM SUENTELSTEIN DESEMBER 2018

Cheetah Av Rottenhaller vil bli parret med Quyndios Vom Suentelstein i midten av desember. Valpene vil være leveringsklare i april 2018. Parringen er i henhold til Norsk Schæferhundklubbs avlstatutter. Cheetah har bestått karaktertest, og er avlsgodkjent av dommer Johnny Johnsen på Mo I Rana den 15.09.2018. Parringen er i henhold til avlsstatuttene til Norsk Schæferhundklubb. Cheetah og Quyndios har til sammen en meget sterk HD-indeks på hele 216. Cheetah er helsøster til Bella Zahne, som har avlet meget godt. De går over NUCH BH AD NSV SCHH3 Giro av Røstadgården og SL1 V NUCH Komsa's Qeya. Valpene vil være leveringsklare i april 2019. Cheetah bor i Ballangen hos Per Kristian og Tove Irene Arntzen. Kullet vil bli født og vokse opp hos eierne, men registreres i Kennel Rottenhaller med de samme avtaler og oppfølging som alle våre valpekjøpere har. Begge foreldredyrene er fri for hofte og albueleddsdysplasi.

Cheetah Av Rottenhaller BH AD IPO2 Quyndios Vom Suentelstein

Stamtavle                                                                           Stamtavle