FERIETUR TIL NORSK VINNERUTSTILLING 2013 I ASKIM

28.07.2013

Onsdag den 17. juli pakket vi i bilen, og kjørte sørover for å delta på Norsk Vinnerutstilling 2013 i Askim. Torsdag kjørte vi inn på Olberg Camping hvor resten av gjengen vi skulle være en del av bodde. Varmen sørpå var slående, og det ble i varmeste laget for oss nordboere. Da vi kom til utstillingsområdet fredag traff vi Tove, Per Kristian og Cheetah, og vi hadde ei trivelig helg sammen. Tove ble utnevnt til fotograf, så det er hun som står for bildene. Fredag kveld disket grillkongen Jan opp med nydelig grillmat til teamet som bodde på Olberg Camping. Tusen takk for deilig mat, Jan :-) Lørdag skulle juniorene Bella Zahne og Boohner i ringen. Boohner var i magreste laget etter løpetida til Asha, så han og hans flinke juniorhandler Esten falt akkurat utenfor premielista, og endte på 11. plass. Bella Zahne ble handlet av Cicilie, som også er en dyktig juniorhandler. Cicilie handlet Bella Zahne godt, og de endte på 10. plass og fikk en flott pokal. Søndag gikk startskuddet for juniorhandler Esten med Asha i unghundklassen, de avanserte to plasser, slik at de endte på premielista, og fikk pokal de også. Tusen takk til juniorhandlerne Cicilie Johannessen og Esten Eggan :-) 

Juniorhandler Cicile Johannessen og Bella Zahne på Norsk Vinnerutstilling i Askim 2013 Juniorhandler Esten Eggan med Asha på Norsk Vinnerutstilling 2013 i Askim

Bella Zahne Av Rottenhaller, oppstilt av handler Cicilie Johannessen :-) Juniorhandler Esten Eggan, Asha og Henning på premieutdelinga :-)

Juniorhandler Esten med Boohner i ringen, Norsk Vinnerutstilling 2013 i Askim Cheetah som tilskuer på Norsk Vinnerutstilling 2013 i Askim. Tidlig krøkes som god krok skal bli :-)

Søndag da alt var over, tok vi en avstikker ned til Rolvsøy. Vi var invitert på middag hos Kennel Haukåsen, og Hilde laget mat, mens vi fikk en etterlengtet tur i dusjen. Tusen takk for gjestfriheten, og den nydelige kyllingwoken, Hilde :-) Mandag pakket vi ut av hytta, og satte snuten nedover mot Drammen, og Eiker dyreklinikk, hvor vi røntget Boohner og Bella Zahne for HD og AD. Deretter dro vi til hundejordet i Lillestrøm hvor vi traff Ann-Helen og Axo. Meninga var at Asha og Axo skulle løpe sammen, men det var så varmt at leken gikk rolig for seg, litt uvant når disse to energibuntene møtes. Det var koselig å hilse på Ann-Helen og Axo, og se hvor god kjemi de to har fått på kort tid. Vi tok oss også tid til å stikke innom på kaffe hos Nina og Øyvind, Kennel Røstagården, der ble vi til natta seg på før vi kom oss avgårde.

Asha og Axo på hundejordet i Lillestrøm, 22. juli 2013 :-) Axo Av Rottenhaller på hundejordet i Lillestrøm, 22. juli 2013 :-)

Tirsdag gikk dagen med til kjøring. Vi kjørte innom Sør-Beistad i Trøndelag og hilste på Andreas med familie. Der fikk vi servert vafler, is og kaffe, og det var godt drivstoff for oss, så da vi takket for oss satte vi kursen mot Finnsnes, og Canto med familie. På Saltfjellet måtte vi stoppe å fore hundene, la de løpe av seg litt energi, og få i dem litt væske.

Cora og Caiser Carly på Saltfjellet :-)

Onsdag møtte vi Anne, Kjell Inge og Canto på Finnsnes. Vi overleverte stamtavla, og dro opp på en fotballbane og lot valpene treffes. De lekte veldig godt sammen alle tre :-) Etterpå dro vi på kafe og spiste middag. Det var veldig trivelig å møte Canto og familien igjen, så vi satser på en reprise ved en senere anledning :-) 

Canto og Cora på Finnsnes 24. juli 2013 Cora, Caiser Carly og Canto i lek, 24.07.2013

Etter middagen ble siste stopp plottet inn på GPS-en, Tromsø. Endelig skulle Bella Zahne treffe matmor Linda og Aurora, og gjett at det var gjensidig gjensynsglede,  Belle med innslag av hopp og sprett. Vi ble litt skuffet da det viste seg at Clara var på ferie med familien på Ringvassøya, men vi la stamtavla i postkassa deres, og på mobilen vår mottok vi et flott bilde av godjenta Clara. Heldigvis skal vi tilbake til Tromsø i august, og får hilse på henne da. Natt til torsdag var vi hjemme, og torsdagen gikk vi oss en tur til fjells slik at hundene fikk løpt turen ut av kroppen, og vi kunne spise molter og blåbær, deilig! Det var godt for både tobeinte og firbeinte å være hjemme igjen!

Asha og Boohner på fjellet, 25. juli 2013 Hele flokken på tur opp til platået :-) 25.juli 2013

Bohhner og småsøsknene nesten oppe på platået :-) 25.juli 2013 Caiser Carly på turen, 25.juli :-)

Flokken syntes det var deilig å få strekke på beina etter ei uke på hjul :-) Caiser Carly og Cora nede fra fjellet igjen, 25.juli 2013

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)