INT UCH C.I.B LP2 BH AD AKKL CORA AV ROTTENHALLER FIKK ÅTTE VALPER FJERDE SEPTEMBER 2019

08.09.2019

Den fjerde september fikk INT UCH C.I.B LP2 BH AD AKKL Cora Av Rottenhaller og IPO 2 LBZ BH AD Quyndios Vom Suentelstein åtte valper. De fikk syv hanner og ei tispe, alle livskraftige, sultne, vakre og mørke, og de vokser i takt med matinntaket. Cora er i fin form, og vi ser det var riktig å ha henne med oss på turer og treninger helt opp til bare dager før fødselen, vi så at hun trivdes under hele drektigheten.

Ønsker du valp fra dette kullet, så ta kontakt på telefon 91612540 eller 95728300. Du kan også skrive epost på: post@kennelrottenhaller.com, eller sende melding gjennom vår Facebookside

Valpene er leveringsklare 30.oktober, men som alltid stiller vi opp hvis denne datoen ikke passer, og har valpene ut over dette. De bør hentes før 12. uke, fordi valpene går over i en ny utviklingsfase, sosialiseringsfasen, og vi ønsker at valpen skal få denne perioden hos sine nye eiere. Denne gangen skal navnet begynne på K. Mange av våre valpekjøpere har da funnet et navn på K, i tillegg til daglignavnet de ønsker å bruke på valpen, og vi vil gjerne ha navnet klart til de er fem uker, for da registrerer vi kullet i NKK :)

K-kullet  Cora og en av smålabbene  

Cora er ei trivelig tispe, som har bestått brukshundkåring, er internasjonal utstillingschampion, og har høstet LP2-tittelen. Innenfor LP er målet at hun skal bli lydighetschampion, og at hun skal ha det moro på veien dit. Til daglig lever hun i en flokk på fire, og går godt overens med flokken som eldste tispe. Hele flokken er fullverdige familiemedlemmer som bor inne sammen med oss, og det kommende valpekullet har rom ved siden av stua vår. Når valpene kommer over kassen selv, åpner vi opp, slik at de kan bevege seg fritt i huset, ta steget ut på verandaen, og via en gangbro ned i hundegården, når de er modne til det. På denne måten er det lett å venne valpene til å gå ut og gjøre fra seg.

Quyndios har mange vakre valper etter seg, og flere av avkommene fikk fine plasseringer på Svensk og Norsk Vinner for schæferhund i sommer. Han har også en god HD-statestikk å vise til på sine avkom. 

Samlet HD-Indeks for Cora og Quyndios er på 209

Alle valper fra oss, selges med følgende  garantier: Valper med HD grad D eller E, og AD grad 2 og 3 erstattes uten at vi krever den gamle hunden tilbake, og selv om hunden er forsikret. Vi erstatter også valper hvor det viser seg at hunden lider av en arvelig sykdom, og hvor det er mest forsvarlig å ta hunden bort av dyrevernmessige hensyn. Vi håper jo selvsagt alle blir frisk og raske, men dessverre kan det forekomme sykdom. Hvis du av en eller annen årsak må selge hunden, stiller vi krav til å få tilbud om å kjøpe hunden tilbake, før den annonseres eller omplasseres.

Parringen er i tråd med Norsk Schæferhundklubb sine  avlsstatutter, og valpene blir registrert i NKK. De blir levert med helseattest fra veterinær, vaksinert, ID – Merket, og gitt 3 ormekurer før levering, og de får med seg en valpepakke. Valpepakken inneholder halsbånd, leiebånd, godbiter og valpefor. Neste vaksine gir du ved 12 ukes alderen. Vi benytter Norsk Kennelklubbs standard kjøpekontrakt ved salg av valp.

Hvis du ønsker det, så er vi disponible for råd og veiledning gjennom hele valpetiden og videre inn i voksenlivet. Vi er begge utdannet instruktører, trinn 1 gjennom NKK, og har deltatt på flere kurs når det gjelder å lese hunden mentalt, og innlæring av øvelser til hverdag og konkurranselydighet. Det er også mulig å delta på Kenneltreffet vi avholder hver vår, hvor vi gir veiledning / innføring om hverdagslydighet, konkurranselydighet, innlæring av spor, og annet deltagerne måtte ha behov for å lære, eller få veiledning om. Lenke til Kenneltreffet 2020

INT UCH C.I.B LP2 BH AD AKKL CORA AV ROTTENHALLER Cora og smålabbene

 

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)