EN LITEN RUNDTUR PÅ VALPEBESØK OG FUNKSJONSANALYSE

03.09.2014

Onsdag i forrige uke pakket vi bilen og startet avgårde til Lian`s for å plukke opp campingvogna, som hadde vært inne til garantireperasjon. Når vi allikevel skulle kjøre så langt, bestemte vi oss for å ta en rundtur på besøk til Cheetah, Drako Ulv og Caiser Carly. Vi startet friskt, og skulle være i Fauske klokka syv, med stopp i Ballangen hos Cheetah. Det gikk ikke lang tid etter å ha hektet på campingvogna, før vi så at tidsskjemaet sprakk. I Ballangen møtte Tove, Per Kristian og Cheetah oss på Shell. De hadde med nystekt eplekake, krem og kaffe, som ble inntatt i vogna. Det smakte helt fantastisk, og det var ikke mye igjen av kaka da vi måtte si farvel til gjengen.

Gladjenta Cheetah :-)

 Vi mistet ei ferge, men fikk tips av Per Kristian om å kjøre til Kjøpsvik, der rakk vi ferga på minuttet, akkurat så vidt vi kom oss med. Veiene i Nordland er smale, bratt opp, og bratt ned, svingete og full av tuneller, nydelig natur, men ikke egnet for full fart med ei campingvogn på 2,50 bredde. Vi fikk ikke kjørt forbi de fullastede trailerne, som krøp i 30 oppover bakkene, og klokka gikk. Tidskjemaet sprakk fullstendig, klokka 23 kjørte vi inn på campingplassen. Heldigvis var Marita og Drako Ulv tålmodige, vi fikk et koselig møte med begge to. Det var synd det var blitt bekkmørkt, vi fikk ikke tatt bilder av godgutten, som hadde vokst seg vakker, stor og kraftig :-) Vi får bruke et gammelt bilde av sjarmøren, som vi har fått tilsendt!

Drako Ulv koser seg i den fantastiske naturen på Kjerringøy :-) 

Dagen etter startet turen videre til Caiser Carly og Maria. Det samme skjedde, tidskjemaet røk. GPS-en hadde ikke oppdaterte kart, og de måtte vente førti minutter ekstra på oss. Da vi endelig fant fram, fikk Cora, Delta og Bella Zahne sprunget sammen med Caiser Carly, som var blitt en flott kar, veldig glad i kongen, flink og førbar. Planen til Maria er å starte i lydighet, klasse 1 med han. Det var utrolig koselig å se de to igjen. 

Delta møter broren Caiser Carly -) Helsøsknene Bella Zahne og Caiser Carly :-) Caiser Carly og Bella Zahne fant tonen :-)

På turen var vi også innom en funksjonsanalyse, og Boohner besto den med glans. Det var kjempemorro! Senere på kvelden feiret vi resultatet med pizzaer, som Hanne og Arnti mekket sammen av hjemmelaget pizzasaus, italiensk bunn, fersk mozzallaost, som de stekte på pizzasten. Da den var tatt ut av ovnen la de på ruccolasalat og seranoskinke, alldeles nydelig! 

Boohner Av Rottenhaller har bestått funksjonsanalysen :-)

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)