OVERLEVERING AV VALPER OG TUR TIL GÄLLIVARRE

30.06.2014

Tidlig lørdag morgen kjørte vi ut porten, med Nordkjosbotn som første mål. Der skulle vi møte Jørn Terje og datteren Mari, de framtidige eierne til Dina Nemi, som skal bli byjente i Tromsø :-) Vi ønsker dere lykke til videre, og håper dere får mange gode år sammen med godjenta!

Jørn Terje, Mari og Dina Nemi :-) Dina Nemi vel hjemme i Tromsø :-)

Etter å ha sett Dina Nemi vel avgårde, gikk turen videre mot Narvik, hvor vi skulle treffe Marita og Svein, Drako Ulv sine framtidige eiere. Klokka fem rullet vi inn på parkeringsplassen ved krysset opp mot Bjørnfjell, og der sto de klare til å ta i mot sjarmøren, som fortsetter å være sjarmør i Fauske. Vi ønsker Drako Ulv og familien Martinsen / Jansen lykke til videre :-) 

Svein og Marita med kullets storsjarmør :-) Drako Ulv vel hjemme i Fauske :-)

 

Fra Narvik gikk ferden videre til Abisko, hvor vi hadde bestilt hytte. Og i kjent stil hadde vi glemt å ta papirene med oss, dermed startet letingen etter riktig campingplass. Klokka tolv var vi i seng, og to timer senere var det opp igjen, for å gjøre Cora og Boohner klar for Norra Nordbottens Kennelklubb internasjonale utstilling i Gällivare. Halv åtte søndag morgen var vi klar ved ringen, Boohner var først ut, og han vant sin klasse. Deretter var det Cora sin tur til å entre ringen. Hun vant sin klasse, fikk CERT og ble BIR, best i rasen. Vi hadde vært lenge på veien, og hadde en lang tur hjemover i vente, derfor sto vi over gruppebedømmelse, og startet hjemover. 

Stolt "far" og Cora :-) Coramora

På Storsteinnes ventet Bella Zahne på oss. Hun hadde tilbrakt helga på hytta sammen med sin eier Linda, og Ulf, hvor hun har badet, fisket fra båt, og vært fri som fuglen. Hun skal være på ferie hos oss de neste fjorten dagene. Snille, gode Bella Zahne blir vår neste valpemamma i kennelen.

Bella Zahne Av Rottenhaller :-) Bella Zahne :-) 

Vi må rette en stor takk til Anne Ma Doghouse som har gitt valpene gaver. Anne Ma syr og selger hundeutstyr, og har sydd halsreimer og koppel til alle valpene. Både halsreim og koppel er heldekket med refleks for mørkere tider :-) 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)